Ziggy Alberts

Australske Ziggy Alberts, høyt skattet singer/songwriter, surfer og miljøforkjemper, bryter bølger i samme farvann som artister som Matt Corby og Jack Johnson.

Låtene er inderlige og ektefølte og personlige, om kjærlighet, hans lidenskap for hav og kyst og livet på veien. 24-åringen har gitt ut fire album, co-etablert plateselskapet Commonfolk Records, blitt streamet 100 millioner ganger – og ikke minst solgt ut konsertarenaer verden over, nå sist Parkteatret her hjemme i fjor.

Alberts har en unik formidlingsevne, og knytter tette bånd til sitt livepublikum, selv om det blir flere og flere av den for hvert år som går. Forvent en kveld som blir en musikalsk reise med dans, allsang og unplugged-favoritter. Turneen som tar ham til Oslo kommer i kjølvannet av utgivelsen av hans kommende og femte album «Laps Around The Sun».

«Folk-hewn but modern-facing, his work sits alongside those early Ben Howard cuts or even Jack Johnson, that kind of slick but still endearingly earnest musicality.» – Clash