Aitch


Manchester-rapperen Aitch tilbake til Oslo!


De siste årene har vært som en virvelvind for den unge britiske rapperen: fra den eksplosive singelen «Straight Rhymez» som tok verden med storm, til å pryde coveret på det prestisjetunge magasinet The Face.

På kort tid har han hatt hele seks topp-10-låter, en rekke strålende samarbeid med Stormzy, Young T & Bugsey, Russ & Tion Wayne, Ed Sheerans verdensomspennende hit «Take Me Back To London» og fjorårets BRIT-nominerte megahit «Rain» sammen med AJ Tracey. For ikke å snakke om en Brit-nominasjon, MOBO Award, Global Award og utallige andre utmerkelser. Litt av en merittliste for en 22-åring.

Aitch spilte for en kokende sal og dønn utsolgt Parkteatret før pandemien og er nå klar for å erobre Oslo igjen, 8. februar 2023.

– «Jeg har savnet å spille live, og jeg vet at fansen har savnet det. Jeg tror konserten kommer til å bli helt spinnvill. Dette er et helt nytt kapittel, og nå er jeg tilbake sterkere og bedre enn noen gang!», sier Aitch.

 • —Vulkan Arena | Oslo

  Dørene åpner:

  Billettpris: 295,- + avg.
  Aldersgrense: 18+ i hovedsal / fri alder på galleriet

  OBS, denne konserten er flyttet fra Sentrum Scene til Vulkan Arena. Kjøpte billetter er gylige.  Få billetter » Billetter