AJ Tracey

Etter et forrykende show i 2017, er vi mer enn glade for å kunne annonsere at AJ Tracey endelig kommer tilbake til hovedstaden, og denne gangen til Parkteatret.

Allerede fra en ung alder visste Tracey at det var musikk han skulle drive med. Som 6-åring begynte han å rappe, og i starten av 20-årene viste det seg at det var piratradio som skulle åpne dører for han. I 2016 beviste han sin status som et fremadstormende talent, med en kombinasjon av solide samarbeid, enda flere radioopptredener og utgivelsen av EP-en «Lil Tracey».

Sammen med rapperen Dave, ga 24-åringen ut hiten «Thiago Silva» i 2016. En låt som virkelig var med på å sette ham på kartet utenlands. Videre slapp han EP-en «Secure the Bag!», en utgivelse som, blant annet, inneholder låta «Blacked Out», samt features med Denzel Curry, JME, 67 og Craig David.

De siste fire årene har den unge rapperen gått fra å være en undergrunns-hype til å bli en av de største navnene innenfor grimesjangeren, og du har hørt han på låter sammen med artister som Missy Elliot, A$AP Rocky, Not3s, Aminé og Rick Ross. I 2018 har han gitt ut hitsingler som «LO(V/S)ER», «Doing it» og «Butterflies» feat. Not3s, og nå annonserer han at debutalbumet, «AJ Tracey», kommer 8. februar 2019!

Med sine 1 million månedlige lyttere på Spotify og en plass på «Forbes 30 under 30» under beltet er det ingen tvil om at han er kommet for å bli.

«AJ Tracey’s proper sick… gritty, savage, London street vibe.» – Stormzy