Alex G


Det er seks år siden sist, men endelig kommer Alex G tilbake til Oslo for å kickstarte sommeren på Vulkan Arena lørdag 3. juni!


Alex G, eller Alexander Giannascoli som han egentlig heter, er en amerikansk singer-sonqwriter fra Philadelphia. Han startet som soveromsmusiker, som la musikken sin direkte ut på nettet, og han fikk etter hvert en stor følgerskare på sosiale medier.

Siden debuten i 2010 har han utviklet en unik stil som spenner fra lo-fi indie til det mer eksperimentelle. Mange av tekstene hans er personlige og sårbare, og musikken hans har blitt sammenlignet med artister som Elliott Smith og Daniel Johnston.

Alex G har også fått anerkjennelse fra andre artister, og har blant annet blitt trukket frem av Frank Ocean og Tyler, The Creator som en inspirasjonskilde. Hans mest kjente album, «DSU» fra 2014, ble rost for sin unike blanding av sjangre og for hans evne til å skape melodier du ikke får ut av hodet.

Hans nyeste album «God Save the Animals» høstet strålende kritikk, og konserten på Vulkan Arena den 3. juni blir en sjelden mulighet til å se Alex G live i Norge. Vi lover at det blir en minneverdig konsertopplevelse – velkommen!