Amanda Bergman


Amanda Bergman slipper nytt album og annonserer miniturné i Norge!


Amanda Bergman besitter en av Sveriges varmeste og mest særegne stemmer, og har berørt publikum verden over i et tiår allerede. Det som startet med de mystiske pseudonymene Hajen og Idiot Wind, munnet senere ut som frontperson i supergruppen Amason, samt hennes første soloalbum ‘Docks’. Nå er hun endelig tilbake med oppfølgeren ‘Your Hand Is Forever Checking On My Fever’ som slippes 7. juni.

I 2010 slapp Amanda sin debut-EP under navnet Idiot Wind, og ble raskt lagt merke til både i Sverige og utenlands. Hun dro kort tid etter på verdensturné med sine landsmenn og -kvinner i First Aid Kit og The Tallest Man On Earth, og plutselig var Amandas hobby som startet ved familiepianoet blitt noe hun fikk fremføre for mennesker over hele verden.

Siden debuten i 2016 har Amanda kjøpt en bondegård i Dalarna, sluppet tre album med Amason, vunnet priser og spilt inn en SVT-dokumentar om livet på gården. Nå er hun endelig tilbake med sitt andre soloalbum ‘Your Hand Is Forever Checking On My Fever’, og vi gleder oss noe fryktelig til både slippfest i Oslo i juni, og konsertene i september!

 • —HAVET | Trondheim

  Billettpris: 300,- + avg.
  Aldersgrense: 18 år

  Billetter Billetter
 • —Landmark | Bergen

  Billettpris: 315,- + avg.
  Aldersgrense: 18 år

  Billetter Billetter
 • —Parkteatret | Oslo

  Dørene åpner:

  Billettpris: 350,- + avg.
  Aldersgrense: 18 år

  I salg 8. mars kl. 10:00!

  Billetter Billetter