ANDI


ANDI kommer til Oslo!


Født med lidenskap for musikk, har 19 år gamle ANDI gjort seg bemerket for sin evne til å skape fengende sanger som blander pop, R&B og elektroniske elementer på en unik måte. Hun fikk sangtimer i en alder av seks år og fant en lidenskap for låtskriving allerede i en alder av åtte. Andi har derfor brukt hele livet på å skjerpe seg. Hun flyttet til LA fra New Jersey som 16-åring og har nå – som 19-åring – startet en klart definert karrierevei med en rekke pop-bangers utgitt det siste året.

Hun har en stemme som fanger lytterens oppmerksomhet, og personligheten hennes har særlig glimret gjennom de nylig utgitte «Get Your Attention» og «Wish We Were Strangers». Hun holder åpent med fanskaren sin gjennom TikTok-liv og Zoom meet-n-greets – dette, i tillegg til en utrolig scenetilværelse, har gjort at hun har skapt et sterkt bånd med sitt publikum.

Sist hun var i Norge varmet hun opp for Natalie Jane på Parkteatret, men nå er hun ute på sin første egne Europaturné! Vi gleder oss masse til å oppleve henne på Sub Scene den 24. januar!