Barrie

Barrie, Dom, Noah, Sabine og Spurge – samlet kjent som Barrie – imponerte med debutsingelen «Canyons» i 2018 og sin drømmende og dansbare elektropop. The Line Of Best Fit konstanterte at «NYC’s Barrie prove that chillwave will never die on dreamy debut ‘Canyons’», og oppfølgersingelen «Tal Uno» ble av The Fader beskrevet som en av deres favorittsingler fra 2018. Barrie ligger i samme musikalske landskap som for eksempel Beach House, Wild Nothing og Anna of the North, så vi forventer at det blir både deilig og svevende inne på Jaeger denne første fredagen i mai.

Bandmedlemmene har røtter fra både Baltimore, Boston, São Paulo, London og Upstate New York, men holder til i Brooklyn. De fant hverandre gjennom ulike musikalske bekjentskaper, men i ekte nymotens stil måtte de ty til Tinder for å finne den brasilianske bassisten Sabine. Som Barrie gir de ut musikk som hører hjemme i en drømmende verden plassert et sted midt mellom deres mulitkulturelle og varierte bakgrunner – det er både mykt, rytmisk, hypnotiserende og imponerende.

«Your new favorite dream-pop band from all over the world» – The Fader
«Debut single ‘Canyons’ displayed a band already fully-formed, with luscious production and smoothly interlocking dynamics» – The Four Oh Five