Becky Hill


Becky Hill til Vulkan Arena!

Den britiske hitmaskinen er kjent for sin imponerende vokal og sin lange rekke med bangers, og inviterer til fest i Oslo til våren.


Becky Hill følger ingens regler. Siden tenårene har hun vært en hitmaskin som har tråkket sin egen vei til berømmelse. Like vellykket som låtskriver som artist – like heftig bak kulissene som på scenen – like troverdig som hun er kommersiell. Slik har 27-åringen blitt en av Storbritannias mest suksessrike musikere, på helt egne premisser.

Becky Hills reise gjennom toppen av hitlistene har inkludert samarbeid med noen av verdens største artister og produsenter, som David Guetta, Little Simz, Matoma, Chase & Status, MK, Meduza og Wilkinson, og sammen har de satt fyr på dansegulv, så vel som noen av Englands største festivaler, som Glastonbury, Reading & Leeds og Radio 1’s Big Weekend.

«This is my biggest tour yet! ARENAS HERE I COME!! I can’t wait to play all my hits for you as well as tracks from my new album. see you there for a party!» – Becky Hill

I 2024 slipper hun sitt andre album og legger ut på sin største turné hittil, og fredag 19. april står hun på scenen på Vulkan Arena i Oslo!