BERNTH + Charles Berthoud


Fra YouTube til livescenen! Bernth og Charles Berthoud kommer til John Dee lørdag 18. januar 2025 sammen med Ola Englund for å levere en konsertopplevelse uten like!


Med sine millioner av abonnenter på YouTube har disse tre moderne musikerne trollbundet publikum over hele verden. Nå tar de med seg talentene sine fra skjermen til scenen, i et uforglemmelig liveshow som går utover den vanlige konsertopplevelsen.

Bernth og Charles Berthoud gjorde tre utsolgte konserter i april, og har fått strålende kritikker fra publikum. Med liveband og gitarist Ola Englund på slep lover «Escape the Internet Tour 2025» å levere et spektakulært show med deres absolutt beste materiale.

«Vårt mål är att skapa ett uppslukande evenemang som kombinerar framförandet av låtar och populära videor som folk känner till från våra kanaler live på scen, med roliga utmaningar som musikaliska strider och publikinteraktion. Vi får sällskap av ett liveband, och alla som någonsin har sett en video på någon av våra kanaler kommer att älska den specialshow vi har satt ihop!»
– Bernth

 • —John Dee | Oslo

  Dørene åpner:

  Billettpris: 420,- + avg.
  Aldersgrense: 18 år

  Billetter i salg fredag 10. mai kl. 10:00!

  Billetter Billetter