Biffy Clyro

Det er med stor glede vi presenterer Biffy Clyro i Den Norske Operaen, søndag 7. oktober.

Live er Biffy Clyro kanskje aller mest kjent for sin elektriske og eksplosive energi, men bandet har gang på gang demonstrert at musikken deres gjør seg utmerket også i nedstrippet format.

Den åttende november i fjor var Biffy Clyro med på å relansere den ikoniske MTV-serien, «Unplugged», da de inviterte til akustisk konsert i Roundhouse i London – og nå er det Oslo sin tur for å oppleve bandet i dette formatet!

I mai slapp de albumet «MTV Unplugged: Live at Roundhouse London». Et album rikt på favoritter fra Biffy Clyro-katalogen. «Machines» er allerede et veletablert høydepunkt på bandets konserter, og låter som «Many of Horror», «Re-arrange» og «Medicine» passer ypperlig til Unplugged-formatet. I tillegg presenteres vi for nedstrippede versjoner av låter som opprinnelig er mye mer dramatiske og aggressive i det musikalske uttrykket, som «The Captain», «Black Chandelier» og «Bubbles».

«MTV Unplugged: Live at Roundhouse London» inneholder også noen ‘special treats’ for Biffy-fans. Blant annet leverer bandet en fantastisk versjon av Beach Boys-klassikeren «God Only Knows», i tillegg til en helt ny Biffy Clyro-låt: «Different Kind of Love».

I september legger bandet ut på «MTV Unplugged»-turné for å gi flere fans sjansen til å oppleve denne unike konsertopplevelsen!