Brad Paisley

En av verdens aller største countrystjerner, Brad Paisley, kommer endelig tilbake til Norge! Den Grammy-vinnende artisten gjester Oslo Spektrum fredag 4. oktober, og tar med seg countryartisten Chris Lane som special guest.

«Brad Paisley er kanskje den aller største countrystjernen på vår side av 2000-tallet. Det er klart det er en ære å arrangere konsert med ham i Oslo, hans første på fem år!», forteller arrangør Stian Pride.

Brad Paisley har i løpet av det siste tiåret klatret til topps blant de aller største stjernene innen både country og pop. Han har vunnet tre GRAMMY-priser, hatt hele ni album debutere som nummer én på Billboard’s Top Country Albums og har over 20 millioner albumsalg, nedlastninger og strømminger over hele verden. Hans siste album til å toppe listene, «Love and War» fra 2017, gjestet artister som Mick Jagger, Timbaland og John Fogerty – noe som vitner om hans moderne tilnærming til countrymusikken. Sjangermessig befinner Paisley seg et sted mellom country og sørstatsrock, og konsertene hans inviterer alltid til både dans, allsang og generelt god stemning.

Paisley er kjent for å være en eksepsjonelt god gitarist, i tillegg til låtskriver og entertainer i verdensklasse. Etter hans første Oslobesøk i 2011 uttalte anmelderen at Paisley spiller gitar «bedre enn de aller fleste, uansett sjanger» og at den folkelige artisten leverte noe av det både morsomste og beste de hadde opplevd på lenge. Paisley gjestet Norge sist i 2017 under Countryfestivalen i Seljord foran en stappfull arena med 11.000 publikummere, og det er oss en stor glede å igjen invitere han til Norge – denne gang tilbake til Oslos storstue.