Brad Paisley


En av verdens aller største countrystjerner, Brad Paisley, kommer endelig tilbake til Norge!

Med special guest Sierra Hull og support Scott Scovill.


Den Grammy-vinnende artisten gjester Oslo Spektrum, onsdag 6. mars 2024, fem år etter forrige konsert i hovedstaden.

Brad Paisley har fortjent sin plass i countrymusikkens historie, kjent for å være en eksepsjonelt god gitarist, i tillegg til en enestående låtskriver og entertainer i verdensklasse. Nå slipper han snart nytt album, og annonserer verdensturné med et stopp innom Oslo.

Etter hans første Oslobesøk uttalte anmelderen at Paisley spiller gitar «bedre enn de aller fleste, uansett sjanger» og at den folkelige artisten leverte noe av det både morsomste og beste de hadde opplevd på lenge. Etter konserten i Bergen i 2022, skrev BT at «Brad Paisley synger som en gud og spiller gitar i verdensklasse». Så det er bare å glede seg til neste konsert, med andre ord.

Paisley har vunnet utallige priser, inkludert tre GRAMMY-priser, to American Music Awards, 15 Academy of Country Music Awards og 14 Country Music Association Awards. Han har vært medlem av Grand Ole Opry siden 2001, og har skrevet 21 av sine 25 nummer én-hits. I 2008 ble han den første artisten som har oppnådd 10 påfølgende førsteplasser på Billboard Country Airplay-listen. Gjennom en imponerende karriere har superstjernen samlet bortimot 5 milliarder strømminger.

Brad ga nylig ut de fire første sangene fra sitt kommende album ‘Son Of The Mountains’ for første gang, gjennom ‘Son Of The Mountains: The First Four Tracks’. Prosjektet inkluderer de tidligere utgitte sangene ‘Same Here’ med den ukrainske presidenten Volodymyr Zelensky og ‘So Many Summers’. Dette i tillegg til det nylig utgitte tittelsporet ‘Son Of The Mountains’ og ‘The Medicine Will’. Det komplette studioalbumet forventes å bli utgitt tidlig i 2024, akkurat i tide til Norgesbesøket!

Vi gleder oss veldig til å igjen ønske Brad Paisley velkommen til Oslo Spektrum, og det med ny musikk under cowboyhatten. Sist han var på besøk solgte han ut Spektrum på bare noen få timer og leverte en skikkelig fest av en konsert, så her gjelder det å kjenne sin besøkelsestid.