Conan Gray

Endelig får vi oppleve fantastiske Conan Gray live, for første gang i Norge!

MTV kaller han den nye «prince of pop», og det er ikke rart å forstå hvorfor. Søndag 26. april er dagen, og Parkteatret er stedet – det er bare å holde av datoen først som sist.

Med kun Garageband og en billig mikrofon tapet fast i en lampe, ga Conan ut sin første låt, «Idle Town», på sin egen YouTube-kanal i 2017. Låta gikk viralt, og han teamet opp med den LA-baserte produsenten Dan Nigro og ga ut Sunset Season EP på tampen av 2018. EP-en inneholdt blant annet singlene «Generation Why» og «Crush Culture», og ble rost i skyene av musikkpressen.

For bare ett år siden, i januar 2019, fikk han sin TV-debut hos Late Night with Seth Meyers, før han ble med Panic! at the Disco som support på deres arenaturné. Og imponerende nok har han også rukket å selge ut to headliner-turneer i Nord-Amerika, i tillegg til en kort Europaturne forrige mai.

Den travle 21-åringen er snart klar med debutalbumet sitt, «Kid Krow», som etter planen kommer i mars. Det er ingen tvil om at det er store ting i krystallkula for denne karen, og vi gleder oss noe helt vilt til å være med på reisen!