CRAWLERS


Crawlers kommer til Norge for første gang!


Alt-rock kvartetten fra Liverpool har på kort tid markert seg som et eksepsjonelt godt liveband, og serverer slående låter med kraftfulle tekster. Vi gleder oss til å oppleve dem live på Sub Scene i Oslo i november!

Crawlers slapp den selvtitulerte debut-EPen sin i oktober 2021, etter å ha jobbet intenst sammen under pandemien. Bandet sier selv at grunge-låta «Statues» ble et slags vendepunkt i låtskrivingen, med tekster om Black Lives Matter. «We’re trying to raise other voices in the rock scene that aren’t as loud about such topics.»

De kaller sounden sin «genreless and genderless», og blir inspirert av blant andre Phoebe Bridgers, Queens of the Stone Age og Bring Me The Horizon. Bandet har også brukt mye tid på blant annet TikTok, hvor de har vokst på imponerende vis, og deler med fansen hvordan bandlivet er bak fasaden.

Bandet solgte ut turneen sin i UK tidligere i år på kun tjue minutter, og har fått millioner av streams på kort tid. Om Crawlers klarer dette så tidlig i karrieren, blir det spennende å se hva som skjer på veien videre. Vi gleder oss!