Daniel4ever


Daniel4ever kommer tilbake til Norge!


Daniel4ever har raskt blitt en favoritt her på kontoret, og etter deres fantastiske opptreden på Loaded er det ingen tvil om at dette er en band verdt alles oppmerksomhet. Festivalopptredenen var bandets debut her i Norge, og sto igjen for mange som et desidert høydepunkt.

Den 1. april slapp den svenske trioen Daniel4ever debutalbumet «Dom Kort Man Fått». Det er ganske sikkert det beste albumet du ikke har hørt, som har blitt utgitt i 2022.

Hvis man vil høre én sang før man begir seg ut på albumet, sjekk ut debutsingelen «Sång för Sanjin». Det er, som mange av låtene på albumet, en hverdagslig fortelling fra Daniels liv. «Sanjin» er en barndomsvenn fra Norsborg som fikk et annet livsløp enn Daniel. En elegant, vakker skildring.

Det er at album fullt av historier som formidles på usedvanlig treffsikkert av Daniel Boyacioglu. Er man glad i gode tekster, da er det bare å sette på «Dom Kort Man Fått» med en gang. Musikalsk er det en slags hybrid av pop, indie og trip hop, selvsikkert fremført.

Albumet rommer både det triste, det jævlige og det aller fineste. Det kan ikke anbefales nok.

DANIEL4EVER består av:
Daniel Boyacioglu (best kjent som en av Sveriges mest populære poeter og spoken word-artister), Markus Jägerstedt (Robyns høyre hånd og kapellmester, lagde lydsporet til «Jag Är Zlatan») og Nils Törnqvist (trommis med Amason, Miike Snow, Ásgeir, Laleh og mange flere.).