Dead Can Dance


Dead Can Dance kommer til Norge! Søndag 6. november gjester duoen Oslo Konserthus.


Dead Can Dance og deres veldig produktive 80-tall gjorde at det britisk/australske bandet ble et fenomen på verdensmuikkscenen, i tillegg til at de etterlot seg et sterkt avtrykk i populærmusikken. Etter å ha returnert i 2018 med albumet «Dionysus» får vi endelig sjansen til å oppleve Lisa Gerrard og Brendan Perry live. Til høsten besøker de et fåtall utvalgte spillesteder rundt i Europa, og søndag 6. november kommer de til Oslo Konserthus.

Med seks album på ni år var Lisa Gerrard og Brendan Perrys skapelse konstant nærværende under 80- og starten av 90-tallet. Men etter suksessen med albumet «Spiritchaser» fra 1996 ble det stille. Både Lisa Gerrard og Brendan Perry gikk videre med solokarrierer og andre sideprosjekter. Men i 2005 gjennomførte de en etterlengtet reunion-turné og i 2012 ga duoen ut sitt første nye album på drøyt 15 år.

I 2018 fulgte de opp med det mesterlige albumet «Dionysus». Da «Dionysus» ble sluppet ble den tatt veldig godt i mot av blant annet Pitchfork, Uncut og Q Magazine. De syv sporene utgjør en redegjørelse i to akter, der atmosfærer og anslag forflyttes over tid og rom, så vel som teknologier.

Vi gleder oss veldig til å få oppleve denne dyktige duoen live til høsten!

  • —Oslo Konserthus | Oslo

    Dørene åpner:

    Billettpris: 500,- + avg.
    Aldersgrense: ingen

    Billetter Billetter