Disney 100: The Concert


Disney100: The Concert – en hyllest til 100 år med fantastisk musikk!

Med lokale stjernesolister Alexandra Rotan og Anna-Lisa Kumoji, og vert Hasse Hope.


Opplev det beste av Disneys musikk live! Konsertforestillingen kommer til å inneholde ikoniske filmscener som vises på storskjerm, samtidig som den fantastiske musikken fremføres av Hollywood Sound Orchestra, sammen med inviterte stjernesolister. Opplev høydepunkter fra Disney, Pixar, Star Wars, Marvel og mer. Velkommen til en magisk helaften.

Showet kommer blant annet til å inneholde de beste sangene fra filmer som Skjønnheten og Udyret, Mary Poppins og Encanto, samt utvalgte klassikere fra Pixar, Star Wars og Marvel.

Helt siden The Walt Disney Company ble grunnlagt i 1923 har dets helter og heltinner legemliggjort fantasi, magi, store følelser og drømmer i fascinerende verdener, til toner av fantastisk, og mange ganger prisbelønt, musikk.

Uansett om sangene har blitt fremført under vann eller på åpent hav, langt ute i universet eller hjemme på barnerommet, har soundtracket til Disneys fortellinger gått rett inn i hjertet og berørt generasjon etter generasjon.

Konserten presenteres som en del av Disney sitt 100-årsjubileum, og kommer til å by på en fortreffelig fest for å feire 100 år med eventyr, 100 år med følelser og 100 år med Disneys musikalske magi.