Duncan Laurence

Som en tidlig julegave svever årets vinner av Eurovision Song Contest, Duncan Laurence, over fra Nederland og inn på Ingensteds i Oslo denne desemberkvelden. Dette blir en unik mulighet til å oppleve den fantastiske vokalisten og pianisten i et intimt klubbformat. Vi kjenner gåsehuden allerede!

Nederlandske Duncan overrasket mange med sin utrolige vokalfremførelse av låta «Arcade», og var allerede før finalen storfavoritt hos mange. Hans fengslende opptreden sjarmerte resten av Europa, og vipps så stakk han likeså godt av med seieren. I skrivende stund har låta rundt 37 millioner streams på Spotify, og alt tyder på at dette kun er begynnelsen for den Nederlanske artisten.

Duncan ble tidlig opptatt av musikk. Som barn spilte han piano hver dag og begynte også å skrive sine egne sanger og dikt. Han brukte musikken som et utløp for en trøblete barndom og som et fristed hvor han kunne slippe seg løs emosjonelt. Han ble sikker, det var musiker han skulle bli.

Etter «Arcade» har han fortsatt videre på låtskriverferden. Han ønsker å skape noe musikalsk som virkelig betyr noe, noe man kan føle og relatere seg til. Vi gleder oss til å følge fortsettelsen – og ikke minst til intimkonsert den tredje søndagen i advent.