Elder Island

Høsten 2019 spilte Elder Island en helt rå konsert for et utsolgt Jaeger. Denne gang er det Parkteatret som står for tur, og vi gleeder oss!

Den Bristol-baserte trioen ble dannet som et slags felles hobbyprosjekt for Katy Sargent, Luke Thornton og David Havard, mens de alle gikk på universitetet. Ingen av dem er fra Bristol, men det var definitivt byen og den musikalske tradisjonen der for å mose ulike sjangere sammen, som inspirerte dem til å starte bandet.

Debutalbumet, «The Omnitone Collection», kom ut til stor begeistring hos fans og media. Clash beskrev sounden til Elder Island slik: «sitting somewhere between the pointed pop of Little Dragon and Bonobo’s gorgeous electronics.»

I mai slapp de albumet «Swimming Static», også denne til lovord. Albumet blir av fansen beskrevet som en synth-pop-drøm med nydelig vokal på toppen. Bandet fusjonerer sjangre, hvor de drar inn elementer fra både elektronika, house, pop og neo-soul. Resultatet er en sound som kombinerer poetisk lyrikk og uvante instrumenter med elektroniske elementer og synth-heavy dansebeats.

  • —Parkteatret | Oslo

    Dørene åpner:

    Billettpris: 285,- + avg.
    Aldersgrense: 18 år

    Billetter Billetter