Everything Is Terrible

Everything Is Terrible! presenterer The Great Satan på Cosmopolite i høst!

Siden tidenes morgen har mennesket søkt etter svar … og mislyktes. Men eksistensens tåke har endelig forsvunnet takket være alles favoritt film-oppdager-kollektiv, Everything Is Terrible!

I løpet av de siste ti årene har Everything Is Terrible fortolket vårt delte minne og satt det inn i 3.000+ daglige nettvideoer, samlet sammen 15.000 Jerry Maguire VHS-videoer og forandret den kollektive bevisstheten for alltid. Nå, med deres langvarige samarbeidspartner Lucifer, har de gått løs på over 2.000 «satanic panic», religiøst galskap og D-horror VHS-videoer. De har på magisk vis forandret videoenes kontekst og skapt et narrativ som minner oss alle om hvem vi er, hvorfor vi er her og hva vi skal gjøre med vår stakkarslige tid på denne dumme planeten.

Du er nå invitert til å til å ta del i den psykedeliske hengivenheten til Everything Is Terrible. Mens du tar blod-eden din vil reisen din bugne over av evangeliske ender, goopy ghouls og triste, hvite menn som tror at Dungeons & Dragons tilkaller faktiske demoner med horn.

Ble med på et helt nytt live-show, med dukker og kostymer du aldri har sett før, når Everything Is Terrible presenterer sitt nye prosjekt, T H E G R E A T S A T A N. Men vær advart, hvis du virkelig ønsker å se sinnet ditt må du også være klar til å åpne hodeskallen din..

Vennligst legg offeret ditt i form av Jerry Maguire VHS-videoer på alteret når Everything Is Terrible kommer til Oslo.