Gavin James

Etter braksuksessen med debutalbumet og snart én milliard avspillinger av låtene sine, er det knyttet store forventninger til Gavin James’ oppfølgeralbum «Only Ticket Home» som kommer i oktober, og ikke minst til å oppleve iren live på Rockefeller – på selveste Valentine’s.

Gavin James, kjent som en av bransjens mest genuine og ydmyke, slipper «Only Ticket Home» 26. oktober. Det er nå tre år siden han kom med debuten «Bitter Pill», og siden har han vært opptatt nonstop med turneer verden rundt, både på egen utsolgt arenaturné, samt som support for Ed Sheeran og Sam Smith.

Gjennombruddsingelen «Nervous» har per i dag over 200 millioner avspillinger bare på Spotify, og gikk til topps på listene i en rekke land – og topp 10 her hjemme. James’ samarbeid med vår egen Alan Walker på singelen «Tired» har også blitt en stor hit med platinasalg verden over. James har sluppet smakebitene «Glow» og «Always» fra det nye albumet, og uttaler at han har tatt en litt ny retning musikalsk.

– Albumet som helhet er ganske langt unna «Bitter Pill», jeg ville ta noen steg bort fra verden av ballader, så overvekten av albumet er temmelig upbeat. Det er en plate som i stor grad består av glade triste sanger, sier James selv.