Hans Zimmer Live 2022


Den Oscar-, Grammy- og Golden Globe-vinnende komponisten Hans Zimmer returnerer til Telenor Arena!


Hans Zimmer Live 2022 er et helt nytt show, hvor Zimmer tar med seg både band, orkester og et kor for å fremføre hitkomposisjoner fra fansens favorittfilmer, så vel som nyere materiale. I tillegg vil Zimmer fremføre stykker som sjeldent fremføres live.

Hans Zimmer har komponert noe av den best kjente og mest innflytelsesrike filmmusikken i vår tid. Komponisten, som vant sin 11. Oscar-nominasjon i 2018 for Christopher Nolans film Dunkirk, har gjenoppfunnet formatet for livefremførelser av filmmusikk.

–Det er en sann glede å igjen få besøk av Hans Zimmer. Den forrige konserten var helt enorm, og selv om ventetiden er lang, er vi sikre på at dette også blir kveld for historiebøkene, forteller arrangør Stian Pride.

Publikum kan forvente nok et ekstraordinært sett i 2022. Zimmers tidligere show, som var på besøk i Norge i 2017, overrasket både publikum og kritikere. Hans Zimmer tok scenen som både musiker og vert, ved siden av både orkester, kor og band, og lot publikum fordype seg helt i hans høyt prissatte filmmusikk.

Etter høy etterspørsel er den populære filmkomponisten tilbake på scenen med Hans Zimmer Live – Europe Tour 2022.