Harrison Storm

Det er ventet store ting fra den Australske låtskriveren Harrison Storm. Han startet som gatemusikant i Melbourne, oppdratt på et sunt kosthold bestående av blant annet The Beatles og Neil Young. Etterhvert som Storm ble eldre og smaken hans utviklet seg, ble inspirasjonene hans utvidet mer i retning av City and Colour, Jeff Buckley og Angus & Julia Stone.

Debut-EPen hans «Sense of home» (2015) finansierte han med inntjeningene fra gatemusikant-livet, og det tok ikke lange tiden før det skulle vise seg å være en lønnsom avgjørelse og plateselskapene begynte å banke på. Og det er ikke rart. Tittelsporet alene er en drømmende affære som tar deg med til Australias kyst med vind i håret i solnedgangen, og vi kan ikke se for oss en bedre følelse å sitte igjen med når høsten begynner å krype på.

Storm blir, naturlig nok, ofte sammenlignet med artister som Ben Howard, Matt Corby og Dermot Kennedy, men egenarten hans er så absolutt prominent i dette talentfulle selskapet. I 2018 gjorde han en gratiskonsert på et smekkfullt Bortenfor og nå i mai varmet han opp for Ziggy Alberts på et smekkfullt John Dee. I oktober kommer han altså tilbake igjen, og vi ser frem til en herlig, Australsk aften på et smekkfullt Ingensteds også.