Hkeem

Turné vår 2024!

Etter flere år med utallige festivalopptredener drar Hkeem endelig ut på klubb-turné, by til by, og gleder seg stort til å møte publikum på nært hold! Det blir et helt nytt show med både gamle hits og nye låter og sammen med bandet sitt lover Hkeem å gi fansen en uforglemmelig konsertopplevelse!


26-år gamle Abdulhakim Hassane har hatt et suksessfylt år, som blant annet inneholdt slipp av monsterhiten «Danser videre i livet» sammen med Makosir. Låten har mer enn 10 millioner streams på Spotify alene, og gikk raskt til #1 på de norske topplistene. «Danser videre i livet» var den unge Spellemannsvinnerens andre #1 hit, etter debutsingelen «Fy faen» i 2017 som har svimlende 50 millioner streams på Spotify. Hkeem har også rukket å få flere p3-Gull nominasjoner og servert oss slagere som «Urettferdig», «En som meg» og «Ghettoparasitt». Sistnevnte har gjort et spesielt sterkt inntrykk på den norske befolkningen, og teksten på låta har blitt pensum i norske skoler over hele landet.


Denne høsten er han blant annet å se på tv-skjermen som dommer i «Norske Talenter», og ruller ut sin kommende EP «Oslo er kald». Første singel ut var nære og rørende «By til by», og i november følger han opp med andre smakebit «Hver vår vei». EP-en «Oslo er kald» er i følge Hkeem en samling med låter han håper vil få lytterne i tenkeboksen og at historien er noe mange kan relatere til.