International Anime Music Festival


Verdens første International Anime Music Festival kommer til Oslo Spektrum 15. mai 2023!

Billetter i salg nå!

Billettene finner du HER og på Eventim.no.


Verdens ledende anime-popstjerner deler scene for første gang, i en altoppslukende live konsertopplevelse. Medvirkende er de virtuelle popstjernene Kizuna AI Original Singeroid «#kzn», vokalduoene HIMEHINA og fanfavoritten GUMI, vokaltrioen MaRiNaSu, og pop-tvillingene LiLYPSE.

Showet er et live, DJ-styrt multimedia konsert-rave.

Med splitter nye sanger og aldri tidligere vist innhold, bringer denne turnéen karakterene til live via en toppmoderne LED-skjerm med høyoppløselige digitale projeksjoner. Dette markerer den første gangen disse populære VTuberene (virtually animated YouTubers) og Vocaloids (virtual singers with computer generated voices) opptrer sammen på scenen.


OM ARTISTENE:

Kizuna AI Original Singeroid “#kzn”
Kizuna AI Original Singeroid «#kzn» er en AI med en sangstemme som er utviklet direkte fra stemmen til Kizuna AI selv. #kzn(kizuna) chan er instrumentell i Kizuna AI sin drøm om å nå ut til mennesker over hele verden.

I 2022 ble Kizuna AI Original Singeroid «#kzn» /CeVIO AI sluppet; et innovativt konsept hvor publikum selv har mulighet til å være kreatører. Dette lot fans som ville skape eget innhold ikke bare gjøre dét, men også å bli låtskrivere og komponister med #kzn(kizuna) chans stemme. #kzn(kizuna) chans sangkonkurranse, kalt «#kzn Song Contest 2022» gikk av stabelen i oktober, og var en stor suksess blant hennes fans.

Kizuna AI er en av verdens mest populære VTubers og er pioneren som krediteres for å ha funnet opp begrepet «Virtual YouTuber (VTuber)». Abonnentene har vist stor interesse for hennes misjon, og de er nå en voksende fanskare på 4,5 millioner fans.

Mens Kizuna AI har tatt pause på ubestemt tid for å vokse, slik at hun kan nå ut til alle i hele verden i fremtiden, har #kzn(kizuna) chan gjort det til sitt mål å bli et samlingspunkt for skapere, skapere med fans og skapere med den teknologiske kunnskapen til å bidra til å oppfylle Kizuna AIs drøm.

Sony Play Station4/Play Station 5 planlegger utgivelsen av «Kizuna AI-Touch the Beat!” tidlig i 2023. The International Anime Music Festival (IAMF) blir #kzn(kizuna) chans første verdensturné.

HIMEHINA
Den virtuelle duoen HIMEHINA består av to artister som er rake motsetninger, men som har perfekt kjemi – og som har kapret hjertene til sitt publikum. Duoen består av Hime Tanaka, som har en fenomenal energi, og som gir alt på scenen med følelsesladet, lys sangstemme, og Hina Suzuki, en liten søt jente med en vakker, forsiktig stemme, som smelter publikums hjerter og sjarmerer dem med sin drømmende personlighet. Jentene i HIMEHINA danser ikke bare natten bort på scenen; de bruker også sine vakre harmonier i direkte videospill-sendinger på YouTube og andre media. De er de første VTuberene som har vært på første- og andreplass på den populære asiatiske musikknedlastningsappen «High-Reso» samtidig. Debutalbumet deres «Devine Flowers» som ble gitt ut i april 2020 klatret til 3.plass på Oricon (Japans hitliste). De selger konsekvent ut sine liveopptredener, til og med Tokyos «Aitai bokura» i 2022, som solgte ut på ett minutt. HIMEHINA skaper en sterk forbindelse til sine fans gjennom emosjonelt ekspressiv vokal, og vakre tekster som gjenspeiler deres unike verdenssyn.

GUMI
GUMI, en av de mest populære vocaloidene bland vestlige anime-musikkfans, henter navnet sitt fra kallenavnet til den japanske stemmeskuespilleren Megumi Nakajima. Etter sin første opptreden i 2009 har GUMI gitt ut 10 album og fått hundrevis av millioner visninger og berørt millioner av fans over hele verden.
Men, inntil den kommende turnéen i 2023, har hun aldri opptrådt offentlig utenfor Asia. Vocaloid-sensasjonen har hatt stor suksess, ikke bare som en karakter, men også som en stemmekilde som har blitt brukt i en enorm mengde bruker-skapt innhold på sosiale media.
En av hennes mest kjente sanger av en enkelt skaper, «Echo», har over 77 millioner visninger – og dette er bare én hit av mange. GUMIs nyeste stemme-programvare «A.I. Voice» har vært svært populært blant hennes fans, da det lar dem skape sanger, i tillegg til tale, med hennes stemme.

MaRiNaSu
MaRiNaSu er en virtuell jentegruppe som blir omtalt som en absolutt perle – produsert av Avex of Japan, er disse garantert til å trollbinde publikum når de gjør sin internasjonale debut i 2023. Til tross for at personlighetene deres er helt forskjellige, så er de tre energibunter som smelter perfekt sammen når de opptrer på scenen. Med fantastiske kostymeendringer under opptredenene, kombinert med et elektrisk lydbilde, så er de garantert å levere noen av de mest underholdende og spennende øyeblikkene for de som er heldige nok til å få med seg denne internasjonale debuten.

LiLYPSE
Ikke bli bekymret dersom du ikke har hørt om denne mystiske virtuelle pop-duoen, bestående av to tvillingsøstre, før. Disse jentene er talentfulle artister som garantert vil sjarmere sin vei inn i hjertene til alle som ser dem, med sine vakre sanger og synkroniserte dansing. Navnene deres er Mikado og Oboro Akatsuki. Mikado kan løst oversettes til «solen» og Oboro, som betyr «disig» er en referanse til månen.

Mikado og Oboro lever bokstavelig talt i en drøm de ikke kan våkne fra, og har få minner fra livene deres før de falt i søvn – annet enn at de har stått på scenen sammen på flere konserter. Kreativiteten deres kommer til syne når de danser, og det er slik de kom opp med navne «LiLYPSE». Jo mer de opptrer, jo lenger reiser de gjennom denne drømmen. De vet at det å være en del av fansen sine liv til slutt vil vekke dem fra drømmen, og la dem bli en del av den virkelige verden igjen. Så de opptrer med full kraft, skinnende som solen og strålende som månen.

 • —Oslo Spektrum | Oslo

  Dørene åpner:

  Ordinære billetter: 550-650,- + avg.
  VIP-billetter: 1550,- + avg.
  Aldersgrense: Ingen

  Billetter Billetter