Jason Isbell and the 400 Unit


Konserten som skulle vært i Oslo Spektrum 5. november 2021 er dessverre avlyst. Alle billetter vil derfor bli automatisk refundert. NY KONSERT settes opp på Sentrum Scene, mandag 7. november 2022. Billettsalget til ny konsert starter fredag 30. april kl. 11:00.


Det er bare å holde av dagen med en gang – mandag 7. november 2022 får vi besøk av Jason Isbell and the 400 Unit.

 

Jason Isbell og hans fantastiske band har spilt i Norge en rekke ganger (sist på Piknik i Parken-festivalen til strålende kritikker), og det er på høy tid med et nytt gjensyn. Og for en konsert det kommer til å bli.

– Jason Isbell er en av sin generasjons aller fremste låtskrivere, det er en aldeles kolossal glede å kunne bekrefte at han tar med bandet sitt, The 400 Unit, til Oslo, forteller arrangør Stian Pride.

Med røtter i sørstatsrocken (Isbell er tross alt fra Alabama og tidligere medlem av Drive-By Truckers) og med et hjerte for country og Americana, er resultatet en mesterlig musikalsk kombinasjon. Og kritikerne er enige:

«Jason Isbell is often cited as being one of the best songwriters in the world. That sort of expectation can be a challenge to live up to, but for some reason Isbell continues to sally forth, upping the ante in all aspects of his craft.» – Paste Magazine

«Helt uavhengig av sjanger, er Isbell en av nåtidens store formidlere av musikk. Mannen er en historieforteller av ypperste klasse, og innehar denne x-faktoren som løfter musikken hans ut av den tallrike, grå massen av boblere.» – iTromsø

«’Last of My Kind’ could also be a tagline for Isbell himself, who, with his lyrics-heavy, unadorned narrative storytelling approach to roots music, has become one of the few remaining artists to find mainstream success building a career off the model of the Seventies singer-songwriter.» – Rolling Stone

Isbell og bandet slapp i 2020 albumet «Reunions», som er (ifølge han selv) «the best one yet». Kritikerne ser ut til å være enige, og albumet ble beskrevet som «et steg opp i en ny liga». Musikknyheter stiller blant annet spørsmålet «Er Jason Isbell i det hele tatt i stand til å lage et dårlig album?». Og svaret på det er nei.

Så da er det bare å se frem til et møte med en av den moderne amerikanaens mestre, mandag 7. november 2022 på Sentrum Scene! Vi gleder oss.

 • —Oslo Spektrum | Oslo

  Dørene åpner:

  Billettpris: 515–745,- + avg.
  Aldersgrense: Ingen

  Avlyst
 • —Sentrum Scene | Oslo

  Dørene åpner:

  Billettpris: 365,- + avg.
  Aldersgrense: 18 år

  Billetter Billetter