joan

Sol, sommer og synth – en herlig kombinasjon som joan fyller Blå med i juni. Duoen fra Arkansas, Alan Thomas og Steven Rutherford, skaper tidløs synth-pop med en emosjonell tilnærming. Så enten du vil danse eller gråte, eller begge deler på samme tid, er Joan der for deg.

En av Joan sine første singler, den nydelige balladen «I loved you first», ble raskt en SoundCloud-sensasjon som etter hvert førte til signering og den fengslende EP-en «Portra». Bandet selv beskriver sin kreative tilnærming til EP-en på følgende måte: «We were chasing a feeling—the feeling that you get when you hear a certain song for the first time.»

Joan er mer enn et navn – det er en følelse. Bandet innehar et retro sound med røtter i 80- og 90-tallet, og man kan trekke sammenligninger til LANY og The 1975. Bandets nyeste singel, «Drive all night», er en frisk affære som med herlig synth og en myk vokal transporterer deg tilbake til ungdomstiden, dansende ut i sommernatta. Og det er nettopp det vi har planer om å gjøre på Blå den 17. juni.