Jonathan Roy


Jonathan Roy kommer til Norge for første gang!


Liker du Tash Saltana eller Ziggy Alberts, er Jonathan Roy noe for deg. Kanadiske Jonathan Roy debuterte i 2009 med «What I’ve Become», og har siden gitt ut fire album til – på både engelsk og fransk. Nå er det klart at det kommer mer musikk, og at albumet «Life Distortions» kommer den 3. februar.

Det har vært en lang, uventet og bokstavelig talt svingete vei som førte til «Life Distortions». Rastløshet og en følelse av at noe manglet førte til en roadtrip på tvers av USA, og en endring i inspirasjon og motivasjon – og sound.

Den nye musikken til Jonathan Roy inneholder de sterke hookene og melodiene som definerte starten av karrieren hans, men det soniske terrenget er utvidet og er mer tro mot Jonathan enn noe annet han har gjort til dags dato. Et bevis på den friske, nye stilen er hans siste singel, «Stay in Bed and F*** (While the World Burns)», en vintage Motown-aktig låt med et moderne R&B-bakteppe som gir en ekstra brodd til den sjelfulle vokalen.

Vi gleder oss veldig til enda mer ny musikk fremover, og ikke minst til å oppleve Jonathan Roy live i Norge for første gang!