JUNNY


K-pop -stjerna JUNNY kommer til Norge for første gang!


Det er en stor ære å ønske koreansk-kanadiske JUNNY velkommen til Oslo denne våren. Han ble først kjent for å lage hits for andre store k-pop-acts, men er nå aktuell med sin egen fantastiske musikk. I den forbindelse drar han på turné, og heldigvis for oss er Norge ett av stoppene!

JUNNY immigrerte til Vancouver, Canada da han var fire år gammel. Gjennom oppveksten der ble han lidenskapelig opptatt av musikk. Både Koreansk musikk, i tillegg til utenlandsk hiphop, rock, r&b og folk var favoritter, og formet interessen hans for musikk på tvers av sjangre. Han drømte om å bli en musiker, og begynte å spille gitar og synge i tenårene.

Det var også i tenårene at han sparte nok penger til å kjøpe eget musikkutstyr for å lage musikk, for å følge drømmene sine. Han fikk mer og mer oppmerksomhet for musikken han lastet opp på YouTube og SoundCloud, og han flyttet til Korea da han var 23 år for å følge drømmen videre.

JUNNY ble først anerkjent for å ha komponert store hits for verdenskjente K-pop-acts som IU, JAY B, forskjellige underenheter av NCT, og EXO-medlemmene SUHO, BAEKHYUN og KAI. JUNNY sine egne utgivelser og første fullengder-album, «blanc», reflekterer hans allsidighet som musiker gjennom hans personlige sound og budskap.

Siden har JUNNY blitt en av de mest etterspurte Koreanske sangerne, og har fått oppmerksomhet for sin komposisjon, låtskriving og fremføringsevner, og har rundt 1,3 millioner faste månedlige lyttere på Spotify.