Kaja Gunnufsen

KAJA GUNNUFSEN PRESENTERER OG TURNERER «INTERIØR OG DØD»

 

Ni låter med Kaja Gunnufsens karakteristiske skråblikk og vindskeive popmusikk er ferdigstilt og klar for både fysisk og digital nytelse i september. I dag avslører hun også datoer for en etterlengtet turné i kjølvannet av albumslippet. Den nye singelen «Dommedag» er ute i dag!

 

I vinter kom Kaja Gunnufsens første singel på hele seks år, og på «Jazzing med Kaja» ble det kjapt klart at det var ingen tvil om at dette er en artist som har brukt pausen godt.

 

På en liten setning ble de siste seks årene snedig oppsummert. «Tenk at jeg har blitt tobarnsmor, tenk at influencer er et ord.» Resten av albumet er fullpakket med Kajas unike perspektiver på de store og små tingene, og hennes tekstformat og fraseringer har modnet med stil siden forrige gang.

 

Til høsten kommer altså det etterlengtede albumet, hennes første siden 2016, og det har fått tittelen «Interiør og død». Albumet er produsert i samarbeid med Kenneth Ishak, og slippes fredag 15. september.

 

Kajas skråblikk på apokalypsen

 

Vi satser på at vi rekker en sommer til før verden går under, og da er Kaja Gunnufsen veldig fin å ha på øret. «Dommedag» er ute fredag 2. juni. Med sitt karakteristiske perspektiv og tilnærming til popmusikk, er Kaja endelig tilbake der hun skal være. «Dommedag» er en sommerlåt som bare Kaja kan lage, like mørk og misantropisk som den er fjærlett og dansbar.

 

«Så typisk min uflaks å skulle få barn samtidig som vi nærmer oss dommedag», 

 

I kjølvannet av albumslipp legger også Kaja ut på en turné, som starter på Parkteatret i Oslo.

Booking: Ottar Schanke Eikum // ottar@nordiclive.no