Kajsa Balto


Den kritikerroste artisten Kajsa Balto inviterer inn til en historisk julekveld i Den Norske Opera og Ballett sammen med KORK, søndag 1. desember 2024!


Dette vil være den første samiske julekonserten i en storstue i Norge, og er av den grunn en viktig historisk markering.

– Denne konserten blir det største prosjektet jeg har begitt meg ut på til nå. Med Kringkastingsorkesteret på laget løftes den samiske julemusikken til nye musikalske høyder. Dette blir en milepæl på mange forskjellige måter. Jeg gleder meg så mye!, forteller Kajsa Balto.

Kajsa Balto har de siste årene markert seg med sitt sjelfulle vokaluttrykk og sterke formidlingsevne. I 2021 slapp hun julealbumet «Sámi juovllat», et viktig bidrag til mangfoldet i julemusikken. Der finner man en unik kombinasjon av klassiske julesalmer oversatt til samisk, tradisjonelle samiske julesanger og helt nye, egenkomponerte juleperler. Nå slipper hun julesangen «O Bassi Idja – O Holy Night» sammen med Kringkastingsorkesteret, og vi gleder oss stort til neste års store førjulskonsert.

  • —Den Norske Opera og Ballett | Oslo

    Konsertstart kl. 19:00.

    Billetter i salg fredag 17. november kl. 10:00!

    Billetter Billetter