Kiana Ledé

R&B-sensasjonen Kiana Ledé til Norge for første gang!

Vi kjenner den talentfulle artisten blant annet fra Matomas megahit «Bruised Not Broken» (feat. MNEK), samt den deilige R&B-låta «Mad At Me.» som for tiden gjør rundene i radiosfæren.

«It repurposes the chorus melody from OutKast’s So Fresh, So Clean in such persuasive fashion that, once it is over, the only logical recourse is to play it again.» – The Guardian om «Mad At Me.»

Den up-and-coming superstjerna blander R&B, soul og pop med alternative og indie, som hun topper med catchy sangtekster og en fantastisk stemme. Resultatet er en rekke godlåter. I tillegg til de overnevnte hitene har hun også fått med seg Offset (Migos) på låta «Bouncin», og A$AP Ferg på remixen til «Fairplay».

«More killer R&B from a rising star who can do no wrong» – Medium

«Kiana Ledé’s Myself EP is a luxurious collection of bold, bright, and buttery R&B sounds.» – Ones to Watch

22-åringen har, tross sin unge alder, allerede rukket å blant annet bidra med låta «Big Spender» til soundtracket til «Fifty Shades Freed», gi ut to kritikerroste EP-er, jobbe som skuespiller (hun har spilt i både MTV’s «Scream» og Netflix’ «All About the Washingtons»), samt starte sitt egen konsept #SoulFoodSessions hvor hun fremfører populære coverlåter akustisk. Dette i tillegg til å jobbe med debutalbumet «KIKI» som ble sluppet i år.

Store ting skjer for denne stjerna, og vi gleder oss til å være med på reisen – og ikke minst til å oppleve henne live på Vulkan Arena.

 • —Vulkan Arena | Oslo

  Dørene åpner:

  Billettpris: 285,- + avg.
  Aldersgrense: 18 år

  Denne konserten er flyttet fra 7. juni 2021. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato.

  Billetter Billetter