La Luz

La Luz og deres eteriske surferock kommer til Krøsset!

La Luz er kjent for sin «surf noir»-stil, med nydelige melodilinjer og vakre vokalharmonier på toppen. En kombinasjon som vil være helt perfekt en varm maidag, som et slags startskudd på sommeren. For sommervibber blir det.

De fire kvinnene som utgjør La Luz er Shana Cleveland, Marian Li Pino, Alice Sandahl og Lena Simon. Bandet oppsto i 2012, inspirert av surf and rock and roll-artister som Link Wray, The Venture og Dick Dale, samt jentegrupper som The Shirelles.

La Luz har gitt ut tre album, og snart kommer det fjerde. Den 22. oktober slippes det selvtitulerte albumet La Luz som gis ut av Hardy Art Records. Denne skiva er en samling av låter gjennomsyret av den naturlige verdenens mysterier, samt magien menneskelig forbindelser kan skape. Ifølge bandet selv er dette det mest naturalistiske og det mest psykedeliske albumet i karrieren deres hittil. Dette lover veldig godt, med andre ord.

Liveshowene deres er kjent for å være energiske med skikkelig god stemning, og kanskje dukker det også opp en dansekonkurranser à la Soul Train eller litt rolig crowd surfing. Dette vil vi være med på!

  • —Krøsset | Oslo

    Dørene åpner:

    Billettpris: 265,- + avg.
    Aldersgrense: 18 år

    Billetter Billetter