Lennon Stella

Vokalist, låtskriver, skuespiller og multi-instrumentalist Lennon Stella åpner opp på sitt debutalbum som kommer på nyåret – og skaper delikate poplåter over temaer som savn, tap, kjærlighet, nostalgi og glede.

– Literally, since I was a kid, the idea of having a record out was an obsession of mine. It’s all I could think about. I’d love to move listeners.

Med inspirasjon fra musikalske kilder som Beach House, The 1975, Fleetwood Mac, The Beatles og Andy Shauf og mote fra 60-, 70- og 90-tallet lager hun popmusikk med skygger fra fortiden, men som skuer fremover. I løpet av det siste året har dette resultert i en halv milliard streams, og en av Teen Vogues «16 Musicians You Need to Be Listening to in 2019».

Solokarrieren kickstartet i fjor med ep-en «Love, me» med singelen «La Di Da», og hun er nå aktuell med singelen «Kissing Other People» – en smakebit på hennes kommende debutalbum. Hun har også lånt stemme til store hits som Jonas Blues «Polaroid», og ikke minst «Takeaway» med The Chainsmokers. Som 12-åring fikk hun suksess med Lennon & Maisy sammen med søsteren Maisy, blant annet med coveren av Robyns «Call Your Girlfriend» i 2012. Hun hadde også rollen som Maddie Conrad i serien «Nashville» i seks år.

Lennon Stella har delt scene med Anne-Marie, The Chainsmokers og 5SOS. Hun har i tillegg solgt ut en egen headlinerturné i Nord-Amerika – nå gleder vi oss til å se henne gjøre det samme i Europa og her hjemme!