Lise Davidsen – Christmas From Norway


Den enestående sopranen Lise Davidsen inviterer til en magisk julekonsert med KORK, Solistkoret UNG og Operaens Barnekor på Folketeateret!


Lise Davidsen, «The greatest soprano in the world right now» (Daily Telegraph), annonserer albumet «Christmas From Norway» som kommer den 10. november på Decca Classics. I forbindelse med albumslippet inviterer hun til to julekonserter på Folketeateret, med selveste Kringkastingsorkesteret og kor, ledet av Christian Eggen. Alt ligger til rette for en magisk julekonsert med en av verdens mest ettertraktede sopraner, som setter den perfekte tonen for høytiden.

Lise Davidsens vei til internasjonal anerkjennelse har vært intet mindre enn bemerkelsesverdig. Kritikere og medier verden over har overøst henne med ros, og anerkjent henne som en ekte lysende stjerne innenfor klassisk musikk. The New York Times utropte henne til å ha «en stemme som virker å ha blitt sendt fra himmelen,» mens The Guardian erklærte henne som «et talent som kun dukker opp en gang i en generasjon.»

Hennes nye album, «Christmas from Norway», som slippes 31. august, har skapt forventninger på global skala. The Washington Post kalte det «a masterpiece of seasonal beauty», og The Telegraph proklamerte det som «a musical gift to the world». Albumet viser både hennes vokale dyktighet og hennes dype tilknytning til sine norske røtter.

Når du sitter i salen den 4. eller 5. desember, kan du forvente å bli transportert til en verden av tidløs julemagi. Lise Davidsens stemme, ofte beskrevet som «utenomjordisk», vil være stjernen i denne forestillingen. Denne julekonserten lover å bli et høydepunkt i året, en feiring av Norges rike musikalske arv, med en uforglemmelig julestemning for alle som deltar.