Luke Sital-Singh

Han trollbandt oss med en nydelig konsert på Krøsset i juni, og gangen før det som support for (fantastiske) Villagers på John Dee. Nå er den britiske singer-songwriteren tilbake med sin herlige folk og nydelige stemme.

I april slapp han plata «A Golden State» via Raygun Records, et vakkert album om det å flytte fra Bristol til Los Angeles – om kjærlighet, savn, forandringer og livet.

«Infused with both sadness and joy, pessimism and hope, it’s a cathartic and emotionally impassioned work that, both creatively and geographically heralds a new chapter in his life and career. It’s golden.» – Folk Radio UK om «A Golden State»

Musikalsk kan man trekke sammenligninger til Damien Rice, Snow Patrol og Dermot Kennedy – med en slags mykhet over seg det er vanskelig å ikke la seg begeistre over. Flere av låtene hans er blitt brukt i en rekke TV-serier, deriblant megahitene «Suits» og «Grey’s Anatomy».

At musikken hans er stemningsskapende er det liten tvil om, og vi gleder oss til å oppleve han i en intim setting på Last Train denne vårkvelden.