M Huncho


Etter å tidligere ha solgt ut både Krøsset og John Dee, og gjestet Øyafestivalen, kommer M Huncho tilbake til Oslo for sin største konsert hittil!


M Hunchos karriere startet på begynnelsen av 2010-tallet, hvor han fikk oppmerksomhet for låter som «Mad About Bars» og «Fire in the Booth». Musikken hans er er blanding av rap, drill og R&B, som han selv har kaldt «trapwave», og i tekstene sine er han kjent for å utforske temaer som gateliv, personlige utfordringer og mental helse.

Selv med skjult identitet har rapperen M Huncho klart å bygge en stor følgerskare internasjonalt, og med 5 fullengderutgivelser under beltet er han fortsatt en av de mest spennende navnene innen britisk rap.

M Hunchos nye mixtape – det imponerende 19 spors My Neighbours Don’t Know – gir et glimt inn i hva som skjer bak sceneteppet i rapperens dobbeltliv, og alt hemmelighetskremmeriet som er involvert for å holde identiteten hans skjult. De som har sett ham fremføre dette live sier at det er en musikalsk og kreativ fest å overvære. Vi gleder oss stort til han kommer tilbake til Norge, og Vulkan Arena!