Madison McFerrin

Ved å kombinere funk, soul, jazz og R&B imponerer singer-songwriteren Madison McFerrin med sitt unike lydbilde og hypnotiserende vokal. Pitchfork mente at Madison McFerrin var en av fjorårets «top rising artists» og det skal ikke mye til for å forstå hvorfor. Hun er sin egen rytmeseksjon og korist, og gjennom looping og kvalitetsproduksjon skaper hun spennende vokalharmonier i et moderne sjangerlandskap som både verdsetter det gamle samtidig som den ser fremover.

Som datter av den Grammy-vinnende jazzlegenden Bobby McFerrin (som blant annet sto bak hiten «Don’t worry, be happy» fra 1988) og barnebarn av Robert McFerrin, som var den første afro-amerikaneren til å bli fast ansatt hos Metropolitan Opera, bærer Madison den musikalske fakkelen videre inn i 2019 på særs godt vis. Hennes familiære musikalske innflytelser er også i godt selskap med både The Beatles, Radiohead, Hiatus Kaiyote, Stevie Wonder og Jill Scott. Når du da i tillegg legger til sangtekster som tar opp alt fra kjærlighet til politikk og politivold, og en vokal så interessant at den krever oppmerksomheten til enhver som lytter, så har du en artist som fortjener å oppleves live.

An «understated, compelling testament to the power and dexterity of the human voice.» – Pitchfork

«Madison McFerrin is a one-woman act that brings the warmth and sound of many.» – Tom Tom Magazine

«She shows wonderful vocal dexterity, deftly swerving from sharp, clearly enunciated staccato bursts to fluttery, free-form melismata.» – The New York Times om solodebuten «Finding Foundations: Vol. I»