Mahalia

Den britiske artisten Mahalia bringer sin herlige blanding av soul, R & B og hip hop til Norge. Og etter at hun nylig slapp singelen «Proud of Me» som hun har gjort sammen med den talentfulle London rapperen Little Simz, er det mange som gleder seg til fortsettelsen med den britiske artisten.

Produsert av Maths Times Joy – som også produserte Mahalas fantastiske førstesingel Sober – sangen er et perfekt eksempel på hennes sound. Åpenhjertet, med silkemyk vokal som holder alt sammen som magisk støv.

Mahalia startet allerede som 12 åring. En alder de fleste av oss syklet rundt og forsøkte å unngå lekser. Mahalia derimot spilte gitar og skrev kjærlighetssanger. Med sine fortryllende arrangementer, klokt men likevel forklarlig og intuitiv følelse av en god melodi, ble det raskt klart at hun hadde en medfødt musikalitet, og at hun ville gjøre dette for resten av livet.

Nå 19 år og bosatt i Leicester, er Mahalia klar til å frigjøre helt hva hun har brygget på i mange år. Siden hun først plukket opp gitaren, har hun sluppet flere utgivelser.