Maisie Peters


Maisie Peters kommer til Norge!
Billettsalget starter fredag 25. august kl. 11:00.


Maisie Peters er en engelsk singer-songwriter som raskt har blitt en stjerne in the making. Hun har en måte å sette ord på følelser og personlige opplevelser som folk virkelig kan kjenne seg igjen i. I tillegg er musikken hennes innmari fengende.

Peterst startet med å legge ut egne sanger på steder som YouTube og SoundCloud før hun signerte med Atlantic Records, der hun ga ut to EP-er. I 2021 forlot hun Atlantic og signerte med Ed Sheerans plateselskap Gingerbread Man Records. Kort tid etter ga hun ut sitt debutalbum, «You Signed Up for This».

2022 var et travelt år for Maisie. Ikke bare dro hun på sin første headliner-turné, men hun ble også med Ed Sheeran på hans +–=÷x Tour som oppvarmingsartist. Mens hun turnerte slapp hun singler som «Cate’s Brother», «Blonde», «Good enough» og «Not another rockstar».

Deretter slapp hun sitt andre album, «The Good Witch», i juni 2023. Med det albumet ble Maisie Peters den yngste britiske kvinnelige soloartisten som toppet de britiske hitlistene på nesten et tiår.

Nå tar hun med seg turneen «The Good Witch Comes to Europe» til Union Scene i Drammen – vi gleder oss!