Max Fosh


YouTuberen og komikeren Max Fosh kommer til Norge for første gang denne vinteren med sitt forrykende show «Loophole»!


Max Fosh startet sin karriere som radiovert på Radio Tyneside – noe som vant ham en pris i kategorien ‘Best Newcomer’ i National Hospital Radio Awards 2017. Deretter tok han steget over til YouTube, og hadde snart bygd seg opp en tilhengerskare på 3,81 millioner som ikke kunne få nok av vitsene hans.

Serien «StreetSmart» hvor Fosh intervjuet folk på gaten fikk ham til å vokse raskt, og flere videoideer og vitser dukket opp. I mai 2022 plasserte han for eksempel et stort skilt med teksten «Welcome to Luton» på Gatwick Airport for å lure ankommende reisende til å tro at de var på Luton Aiport i stedet for Gatwick. Dette ble lagt merke til av lokale nyheter og sosiale medier og Fosh fikk på sin side gjort flere opptredener på radio og TV. Selvfølgelig med en gjeng som kritiserte vitsen for å forårsake unødvendig stress for ankommende passasjerer.

Etter suksessen på YouTube begynte Fosh å turnere Storbritannia med sitt eget stand-up show «Zocial Butterfly» som han hadde jobbet med siden 2019. Nå skal han på sin andre turné «Loophole» og vi er storfornøyde med at han kommer til Norge.

  • —Cosmopolite Scene | Oslo

    Dørene åpner:

    Billettpris: 290,- + avg.
    Aldersgrense: 18 år i hovedsal / fri alder på galleriet

    Billetter Billetter