NE-YO


NE-YO tar med sin Champagne & Roses Tour til Oslo Spektrum i sommer!

Det er hele 14 år siden R&B-ikonet sist fylte Oslo Spektrum, så vi gleder oss ekstra mye til det som kommer til å bli en skikkelig fest i slutten av juni.


NE-YO var med på å definere 2000-tallets R&B-bølge, med låter som ‘So Sick’, ‘Because of You’, ‘Closer’ og ‘Miss Independent’ for å nevne noen, som alle også er skrevet og produsert sammen med de norske stjerneprodusentene i Stargate.

Debutsingelen ‘So Sick’ (2005) nådde førsteplassen på Billboard Hot 100 og ble sertifisert firedobbelt platina. Siden den gang har Motown Records/Compound Entertainment artisten samlet en rekke globale hits som inkluderer, i tillegg til de ovennevnte, blant annet ‘Sexy Love’ og ‘Push Back’ [feat. Bebe Rexha og Stefflon Don].

NE-YO er en tredobbelt GRAMMY®-vinnende ikonisk låtskriver, skuespiller, enteprenør og filantrop, hvis katalog har generert hele 23 milliarder strømminger verden over. Med sin distinkte stemme og suverene låtskriving har NE-YO vært med på å forme hele R&B-sjangeren. Han har også vist seg å være like mektig med pennen som han er i studioet og på scenen. Hitmakeren har blant annet skrevet Rihannas ‘Unfaithful’, ‘Russian Roulette’ og ‘Take a Bow’, Beyoncés ‘Irreplaceable’, i tillegg til låter for artister som Jennifer Hudson, Usher, Carrie Underwood, Celine Dion og Mario, for å nevne noen.

Med ‘Self Explanatory’ som ble sluppet i 2022 fortsetter NE-YO å utvide sin musikalske rekkevidde og manifesterer igjen sin rettmessige plass blant R&B-verdenens absolutte elite. Mannen er en hitmaskin, og katalogen snakker for seg selv.

To år etter han sist spilte konsert i Oslo Spektrum ble han invitert til å spille på Nobels Fredspriskonsert, også det i Spektrum, men det er altså nesten halvannet tiår siden han sist spilte en egen konsert i hovedstaden. Vi gleder oss!

 • —Oslo Spektrum | Oslo

  Dørene åpner:

  Billettpris: 620-950,- + avg.
  Aldersgrense: Ingen (under 13 i følge med voksen)

  Ordinært billettsalg starter 22. mars kl. 09:00!

  Billetter Billetter