Nils Frahm


Nils Frahm vender tilbake for sitt største show i Oslo hittil!


Når det gjelder å definere rommet mellom klassisk og elektronisk musikk, er det knapt noe navn som nevnes så ofte som den Berlin-baserte pianisten, komponisten og produsenten Nils Frahm. Hans ukonvensjonelle og samtidig intime tilnærming til et flere hundre år gammelt instrument, har vunnet ham fans over hele verden. Han er også kjent for sin eminente evne til reduksjon og kontroll, og den fantastiske emosjonaliteten og personligheten han legger i spillet sitt.

«Frahm er punken i den klassiske musikken, han er Stravinskij, han er Steve Reich, han er Philip Glass, han er opprøreren», er bare noen av lovordene som blir brukt for å beskrive ham.

Tidligere i år slapp han albumet «Day», hvor han har forlatt landskapet fra hans «magnum opus» All Melody, og vendt tilbake til sin opprinnelse, hvor de myke og elegante pianokomposisjonene står i sentrum.

Sist Nils Frahm besøkte hovedstaden i 2023 var det i eksklusive rammer på Operaen, hvor han gjorde to utsolgte konserter under paraplyen «Music for Oslo».

Nå tar han steget over i Oslo Spektrum, og vi er svært spent på hva vi kan vente oss fra denne musikalske rebellen.

  • —Oslo Spektrum | Oslo

    Dørene åpner:

    Billettpris: fra 550,- + avg.
    Aldersgrense: Ingen (under 13 i følge med voksen)

    Billetter Billetter