Novo Amor

Den 26 år gamle multiinstrumentalisten, sangeren, låtskriveren, lyddesigneren og produsenten Ali Lacey, bedre kjent som Novo Amor, blir av mange beskrevet som den walisiske Bon Iver. Novo Amors andre EP, «Woodgate» fra 2014 ble belønnet med en 6-er av GAFFA, og ble beskrevet som «personlig, sårt, drømmende og fylt med kjærlighet som treffer hjertet». Med andre ord er det bare å glede seg til konsert med det som kommer til å bli mange nordmenns nye favorittartist.

– Jeg tror de fleste vil forstå at en artist som a) sammenlignes med artister som Bon Iver og Iron & Wine og b) får et slags gjennombrudd med en cover av Guns N’ Roses’ «Welcome To The Jungle», vil fange interessen til en årvåken konsertarrangør. Det er iallfall tilfellet her, forteller promotør Stian Pride om bookingnyheten.

«Setting the scene for his new release as one of trembling, spectral beauty, this soaring minisymphony swells with big euphoric strings and the Welsh bedroom auteur’s uncanny falsetto; like a one-man Fleet Foxes» – MOJO
«A supernatural sense of peace permeates every track he touches» – Consequence Of Sound
«Brilliantly captures vast, melancholic scenes» – The Line of Best Fit