Parham

Med slipp av singler som «Fingertoppar» og «Bordsskick», samt en utsolgt vårturné i Sverige, har Parham hatt et spennende år. Men han stopper ikke der, og annonserer nå EP-en «Vårt Paradis», med slippdato 4. oktober. I forbindelse med EP-slippet drar han ut på en omfattende klubbturné, og besøker Oslo og Krøsset fredag den 29. november.

«Vårt Paradis» er en EP med seks låter som tar oss med på en reise fra fødselen av i Iran via barndommen i en forstad til Gøteborg, til stormende kjærlighetsforhold.

«EPn handlar mycket om uppväxt. Jag kallar det för “vårt paradis”, för det var inget paradis, men det blev vårt paradis. Det blev vad det blev.» – Parham

Parham har blitt hyllet som en av Sveriges beste tekstforfattere og har vunnet priser for «Årets hiphop» på Manifestgalan, samt blitt nominert til både P3 Guld og Grammis. Han har tidligere gitt ut to kritikerroste album, «Pojk (2014) og «Hemma Här» (2016). De siste årene har han sluppet en rekke godt mottatte singler, som for eksempel «Håller mig vaken», «Allting med dig» og «Facetime».

Våren 2018 slapp Parham sitt tredje album «Torsken», også dette hyllet, og hittil har albumet blitt strømmet over 16 millioner ganger i Spotify. Singelen «Tranquilo» feat. Mwuana solgte til gull i hjemlandet og har blitt strømmet over 5 millioner ganger.

Nå har vi altså enda mer godt i vente fra den spennende svensken, og vi ser virkelig frem til å oppleve den uttrykksfulle rapperen live i en intim klubbsetting.