PAW Patrol Live! «Redningsløpet»

Publikumssuksessen PAW Patrol Live! kommer til Norge

Et av verdens største turnerende show for barnefamilier, PAW Patrol Live!, basert på den populære TV-serien fra Nickelodeon produsert av Spin Master Entertainment, kommer til Oslo Spektrum i april.

Showet har vært en stor publikumssuksess i både USA, Australia og ellers i Europa, og vi gleder oss til å for første gang kunne ønske Paw Patrols heltemodige valper velkommen til Norge 18. april.

Basert på Nick Jr sin suksesserie kommer PAW Patrol Live! «Redningsløpet» til Oslo med sin helt nye turné. PAW Patrol Live! har med alles favorittvalper på scenen for et actionspekket, energifylt og musikalsk eventyr med høy energi.

Når Ordfører Goodway forsvinner sporløst dagen før det store løpet i Adventure Bay, kommer valpene til unnsetning. Følg Ryder, Chase, Marshall, Rocky, Rubble, Zuma, Skye og Everest på deres første besøk til Norge, i Oslo Spektrum 18. april.

– PAW Patrol er et av våre mest elskede program hos de mindre barna. Det er i et format som er både morsomt og lærerikt, og valpenes egenskaper gjør at mange barn kan identifisere seg med dem. Vi vet at mange barn, og for den saks skyld også foreldre, ser frem til å nå få se sine favorittvalper live og utenfor skjermen, sier Anna Giulianelli, direktør for Nickelodeon i de nordiske landene.

I PAW Patrol Live! «Redningsløpet» bruker valpene sine unike egenskaper og samarbeid for å vise at «ingen jobb er for stor og ingen valp er for liten». De lærer publikum i alle aldre om medmenneskelighet, sosiale ferdigheter og problemløsing med deres heroiske redningsaksjoner på vei til finalestreken.

«Vi er glade for å samarbeide med Spin Mater Entertainment, VStar Entertainment Group, Life Like Touring, Nordic Exhibitions og FKP Scorpio for å få PAW Patrol Live! til Norge. Denne unike sceneproduksjonen lover eventyr ved hver sving, der publikum jobber sammen for å hjelpe våre heroiske valper redde dagen», forteller Thomas Kingsley, Director, Global Location Based Experiences for Nickelodeon.

Forestillingen inneholder fengende musikk og en alderstilpasset fortelling for barna. Med innovative kostymer kommer karakterene i PAW Patrol til live på scenen sammen med både kjøretøy og andre rekvisitter. Med et klassisk teaterlandskap og en høyteknologisk videovegg transporteres publikum til PAW Patrol sin verden kjent fra TV-serien, som Adventure Bay, Utkikkstårnet, Salongen og Jake-fjellet. Interaktive innslag gir publikum muligheten til å delta via intervjuer, løse ledetråder med valpene, følge Ordfører Goodway og mye mer.

Forestillingen foregår i to deler og har en varighet på ca. 1 time og 20 minutter. Forestillingen foregår på norsk.

 • —Oslo Spektrum | Oslo

  Dørene åpner:

  Billettpris: 250–400,- + avg.
  Aldersgrense: Fri alder

  Billetter Billetter
 • —Oslo Spektrum | Oslo

  Dørene åpner:

  Billettpris: 250–400,- + avg.
  Aldersgrense: Fri alder

  Billetter Billetter