Punk in Drublic

Punk in Drublic kommer til Norge!


Punk in Drublic i Oslo Spektrum 12. juni 2021 er dessverre avlyst, men ny konsert er nå bekreftet til fredag 10. juni 2022. Kjøpte billetter er gyldige til ny konsert.

På grunn av både pandemien og veldig mange involverte kan vi per nå dessverre ikke bekrefte hvilke band som har anledning til å være med videre på den nye konserten. Det jobbes hardt med å få bekreftet dette, og vi vil gi beskjed så snart dette er klart.

Alle spørsmål til denne konserten kan sendes til help@punkindrublicfesteurope.com.

Vi gleder oss veldig til å få gjennomført Punk in Drublic, og vet er at det kommer til å bli en heftig bra minifestival i Oslo Spektrum neste sommer! Tusen takk for tålmodigheten deres mens vi venter på en mer normal hverdag.


Hjernen bak Punk in Drublic er ingen ringere enn frontfiguren i NOFX, Fat Mike. At Fat Mike står bak Punk in Drublic er kanskje ikke så overraskende, all den tid det er navnet på albumet som satte NOFX på punkrock-kartet, en gang for alle.

Punk in Drublic er et vidtfavnende konsept som i USA ofte tar formen av en festival med fokus på håndverksøl i tillegg til musikken. Line-upen varierer, som i Europa, fra sted til sted. I Oslo blir det en skikkelig festaften i Oslo Spektrum, og vi kommer tilbake med en knakenes line-up!

 • —Oslo Spektrum | Oslo

  Dørene åpner:

  Billettpris: 635-800,- + avg.
  Aldersgrense: Ingen

  Denne konserten er flyttet fra 12. juni 2021. Kjøpte billetter er gyldige til ny dato.

  Billetter Billetter