Queensrÿche


Det ikoniske prog-bandet Queensrÿche kommer til Oslo! Den 3. februar 2025 kan du høre dem spille både deres selvtitulerte EP og debutalbumet The Warning fra 1984 i sin helhet på Rockefeller.


Amerikanske Queensrÿche mottok raskt internasjonal oppmerksomhet og anerkjennelse, da de i 1982 slo igjennom med EP-en Queensrÿche. Med dette fikk de posisjon som et av 80-tallets mest respekterte og kreative band, – en plass de fortsatte å gjøre seg fortjent til med utgivelsen av deres første album The Warning i 1984, etterfulgt av banebrytende Rage For Order i 1986.

80-tallet var virkelig et produktivt tiår for Queensrÿche: allerede to år etter utgivelsen av Rage For Order, kom deres monumentale album Operation: Mindcrime, som endte opp med å bli blant topp 10 bestselgende konseptalbum noensinne. Bandet kan i tillegg smykke seg med flere Grammy-nominasjoner for kritikerroste Empire fra 1991.

Siden suksesshistorien deres startet på 80-tallet, har Queensrÿche fortsatt å utgi sterke album, solgt ut konserter verden over og turnert med band som Judas Priest, Metallica, Guns N’ Roses, Iron Maiden og Def Leppard.

  • —Rockefeller | Oslo

    Dørene åpner:

    Billettpris: 490,- + avg.
    Aldersgrense: 18 år

    Billetter Billetter