RUEL


RUEL, sangeren og låtskriveren fra Sydney, er endelig klar med sitt etterlengtede debutalbum «4th Wall» og kommer til Oslo i høst!


Siden han debuterte som artist som 14-åring i 2017, har den unge australieren raskt blitt en av sin generasjons mest innflytelsesrike artister, med over 2 milliarder strømminger.

RUEL har fanget oppmerksomheten til noen av bransjens mest respekterte personer, som Elton John og Zane Lowe, som begge hyller hans karriereutvikling. I tillegg til å ha hatt tre utsolgte verdensturneer, har Ruel delt scene med Khalid og Shawn Mendes og samarbeidet med Denzel Curry, JVKE og Omar Apollo.

Nå har RUEL endelig sluppet det etterlengtede debutalbumet «4th Wall». Albumet, som er produsert av M-Phazes (Khalid, Noah Cyrus, Remi Wolf), skulle opprinnelig være et mer tradisjonelt pop/R&B-album, men har fått en mye mer moderne og moden sound.

«It’s exactly the music I wanted to write… what I had in my head. It’s me executing my ideas, instead of trying to execute other people’s ideas in my way», sier han om debutalbumet.

Med en allerede imponerende liste hits som «Younger», «Dazed & Confused», «Painkiller», «Real Thing» og «Face To Face», vil utgivelsen av «4th Wall» virkelig sementere RUELs plass som en av Australias mest suksessfulle artister.