Sara Kays

Sara Kays er en 22 år gammel singer-songwriter fra Nashville som lager varm, rå og ærlig musikk. Med gitaren, den varme stemmen og tekstene sine forteller hun relaterbare historier fra oppvekst og liv, og hun sier selv hun inspireres av singer-songwritere som Jake Bugg, Shawn Mendes og Ed Sheeran.

Kays er en av de som virkelig har fått kjenne på hva TikTok kan gjøre for unge musikere. Via appen har hun postet små snutter av sanger hun jobber med for å teste vannet litt. Blant annet fikk låta «Remember that night?» enormt god mottakelse (med flere millioner views på få dager), som førte til at hun gjorde ferdig låta og slapp den en uke etter. Nå har hun fått et helt miljø rundt musikken hennes på appen, og «Remember that night?» har over 120 millioner (!) avspillinger på Spotify.

Sara Kays er absolutt en artist å følge med på fremover. Med temaer som kroppsbilde, ensomhet og mental helse er det tydelig at hun treffer en nerve. Alternative Press inkluderte henne i listen over ’50 new artists you need to hear in November’ og Idolator beskriver henne som en ‘Breakout star’.

I fjor slapp hun den fantastiske EP-en «Camera Shy», og vi gleder oss såå til fortsettelsen med både nytt EP-slipp og konsert på Parkteatret til høsten.