Sarah Klang

Den 26 år gamle svensken Sarah Klang er noe helt spesielt. Singer-songwriteren fra Gøteborg serverer nydelige poplåter med country- og Americana-vibber, med en silkemyk og betryggende stemme som gir litt den samme følelsen som en varm kopp kakao og ulltøfler på en kald vinterdag.

«Sarah Klang kan få änglar att gråta» – Norrbottens-Kuriren

Klang er det vi kan kalle en superstjerne in the making. Hun slo gjennom i 2018 med debuten «Love In The Milky Way», som ga henne både nummer én-plassering på de svenske listene, en svensk Grammy-pris for «beste alternative pop», og både en Skandinavisk turné med fullsatte saler og en liten Europaturné. Tidligere i år var hun med First Aid Kit på deres arenaturné, før hun nå gjør seg klar til å berike oss med album nummer to, «Creamy Blue», som slippes 25. oktober på Pangur Records.

«En av de mest självklara stjärnor som fötts.» – Gaffa Sverige

Musikken hennes gir oss en følelse av drømmende melankoli, som jo resonnerer godt med våre kalde, nordiske hjerter. Varmt og kaldt på samme tid, og akk, så vakkert. Hun har også skaffet seg et rykte på å være en eksepsjonelt god liveartist, så dette blir med andre ord en kveld du ikke bør gå glipp av om du vet ditt eget musikalske beste.