Sarah Klang


Fantastiske Sarah Klang kommer tilbake til Oslo!


Etter en lang og suksessrik turné etter det prisvinnende albumet «VIRGO» er Sarah Klang tilbake med ny musikk og ny turné. Det blir et særs gledelig gjensyn når hun kommer tilbake til Oslo i november, etter hun spilte en nær utsolgt – og helt fantastisk nydelig konsert – på Parkteatret februar 2022.

Den talentfulle svensken Sarah Klang er noe helt spesielt. Singer-songwriteren fra Gøteborg serverer nydelige poplåter med country- og Americana-vibber, med en silkemyk og betryggende stemme som fengsler fra første tone.

«Sarah Klang kan få änglar att gråta» – Norrbottens-Kuriren

Klang slo gjennom i 2018 med debuten «Love In The Milky Way», som ga henne både nummer én-plassering på de svenske listene og en svensk Grammy-pris for «beste alternative pop». Tidligere har hun vært med First Aid Kit på deres arenaturné, før hun beriket oss med det fantastiske albumet, «Creamy Blue», i 2019 og kritikerroste «VIRGO» i 2022.

«En av de mest självklara stjärnor som fötts.» – Gaffa Sverige

Musikken hennes gir oss en følelse av drømmende melankoli, som jo resonnerer godt med våre kalde, nordiske hjerter. Varmt og kaldt på samme tid, og akk, så vakkert. Hun har også skaffet seg et rykte på å være en eksepsjonelt god liveartist, så dette blir med andre ord en kveld du ikke bør gå glipp av om du vet ditt eget musikalske beste.